Webnoviny - Svet

Family Contract pomáha rodičom basketbalistov

WEBNOVINY.SK

Foto: www.jewelz.sk BRATISLAVA 19. augusta (WBN/PR) – Family Contract prináša všetkým registrovaným basketbalistom a ich rodinným príslušníkom trvalú 20% zľavu na značkovú basketbalovú obuv a oblečenie. Za takto výhodným nákupom navyše nie je potrebné nikam cestovať. Nad projektom prevzala záštitu Slovenská Basketbalová Asociácia.

„Family Contract je predovšetkým služba pre rodičov všetkých hráčov,“ objasňuje vznik projektu Ing. Tomáš Lenárt, riaditeľ Jewelz s.r.o. „Trvalá zľava na botasky, tréningové či vychádzkové oblečenie ušetrí rodičom nielen peniaze, ale aj čas spojený s dochádzaním za nákupmi do iných miest či zahraničia. Vo Family Contracte Vám na nákup bude stačiť pár kliknutí myšou.“ „Na projekte sa nám zapáčilo, že myslí práve na rodičov hráčov,“ vysvetľuje dôvody podpory projektu Mgr. Rudolf Petrovský, prezident SBA. „V dnešnej ekonomickej situácii je každá pomoc pri výchove mladých hráčov viac ako vítaná.“

Pre získanie trvalej zľavy je potrebné vyplniť formulár na stránke http://jewelz.sk/…ly-contract/. Následne je zákazníkovi poslaná kartička s unikátnym kódom. Potom si už len stačí vybrať produkt na internetovom obchode jewelz.sk a v objednávke zadať kód z kartičky. Z celkovej ceny sa automaticky odpočíta 20% zľava. Kód z kartičky je možné použiť aj pre nákupy ostatných členov rodiny.

O spoločnosti Jewelz s.r.o. Jewelz s.r.o. je športovo- marketingová agentúra. Poslaním spoločnosti je premena športových klubov na obchodné značky prostredníctvom marketingových služieb na zvyšovanie návštevnosti a popularity klubu. Jewelz je zároveň oficiálnym Team Sales partnerom Nike a dodáva klubom oblečenie a obuv tejto svetovej značky. Spoločnosť tiež prevádzkuje elektronický obchod www.jewelz.sk so špecializáciou na predaj produktov pre basketbal a futbal. Medzi klientov Jewelz s.r.o. patria Slovenská Basketbalová Asociácia, BK Pezinok, BK SPU Nitra, BK Iskra Svit, BK 040 AC LB Spišská Nová Ves, ŠKP Banská Bystrica, AŠK Inter Bratislava, AS Trenčín, FC Petržalka 1898, MFK Zemplín Michalovce, FK Bodva Moldava nad Bodvou a ďalší.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM