Futbal

FC Spartak Trnava má novú posilu: Tomáš Brigant podpísal zmluvu na dva roky

Slovenský futbalista Tomáš Brigant sa dohodol na kontrakte na dva roky s fortunaligovým FC Spartak Trnava. Dosiaľ si obliekal dres FK Senica, kde hosťoval zo Zbrojovky Brno. Vo Fortuna lige pôsobil aj v Myjave a Trenčíne.

Ilustračný obrázok k článku FC Spartak Trnava má novú posilu: Tomáš Brigant podpísal zmluvu na dva roky
Zdroj: TASR

„Som rád, že sa mi pán Hoftych (generálny manažér, pozn.) ozval. Spartak je veľký klub, jeden z najväčších na Slovensku. Môj príchod sa riešil už počas minulej zimy, vtedy to však nevyšlo. O to viac sa teším, že tu môžem byť teraz,“ uviedol 22-ročný krídelník v tlačovej správe.

„Ide o krídelníka využiteľného najmä z pravej strany. Sme pevne presvedčení, že bude správnou posilou a práve krídelné priestory vďaka jeho príchodu ešte viac posilníme,“ dodal PR a event manažér Marek Ondrejka.

Brigant prišiel do Trnavy dva týždne pred štartom nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže. K mužstvu sa pripojí v najbližších dňoch, bude nosiť dres s číslom 19. K Spartaku sa po Pohári konfederácií FIFA a predĺženom voľne (pre rodinné dôvody, pozn.) pripojil aj útočník Robert Tambe. Do tréningového procesu nastúpi v stredu. Šumy o jeho prípadnom odchode sú podľa klubu nateraz neaktuálne.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM