Rôzne Zo Slovenska

Fekišovce v tom nie sú samé: Internet bavila aj táto obec, VIDEO

Zostrih z obecného zastupiteľstva dedinky Fekišovce láme rekordy sledovanosti. Nemalú pozornosť si vyslúžil aj výrok starostu Veľkého Zálužia.

Zdroj: YouTube.com

Obec Fekišovce pozná už snáď každý, ktorého neobišlo video z ustanovujúceho zasadnutia miestneho zastupiteľstva. Praktiky starostky Miloslavy Fedorovej sa stali terčom vtipov, ktoré zaplavili internet.

Nemalú pozornosť si však pred dvomi rokmi vyslúžila aj obec Veľké Zálužie v okrese Nitra. Jeden výrok starostu tejto obce oprel do stoličiek všetkých prítomných poslancov.

Starosta totiž vypustil z úst vetu, ktorá šokovala celé zasadnutie. „Ja som vám už minule povedal, že som hrdý na to, že dokážem aj urobiť, aj ukradnúť,“ nerozvážne vybehlo z úst starostu Veľkého Zálužia ešte v júli 2017.

„Predtým sa len kradlo a teraz sa aj niečo urobí,“ dodal starosta Milan Bíro. Viacerí poslanci, sa len chytali za hlavu.

Starostovská stolička sa pod Milanom Bírom kvôli tomuto „výroku“ nezatriasla. V novembrových voľbách 2018 bol Milan Bíro opätovne zvolený za starostu obce Veľké Zálužie. Občania mu dali 1073 hlasov. Jeho neúspešný protikandidát Peter Cocher dostal 873 hlasov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM