han Šport Ostatné športy

Fialky na horách: Aha, kam vyrazili slovenské biatlonové sestry! FOTO

Aktívny relax našich veľhorách. Aj tak sa dá pomenovať oddych, aký majú v obľube Paulína a Ivona Fialkové. Presne tak, biatlonistky si doprajú Vysoké Tatry!

Ilustračný obrázok k článku Fialky na horách: Aha, kam vyrazili slovenské biatlonové sestry! FOTO
4
Galéria

Drvivá väčšina Slovákov sa cez letné prázdniny nechystá nikam k moru alebo do zahraničia. Slnečné dni si tak užívajú na Slovensku, či už na kúpaliskách, jazerách alebo sa vyberú na turistiku. No, a k takým patria aj „Fialky“, ako naše biatlonové sestry prezývajú.

Oddych s dávkou námahy

Každý, kto si vyskúšal turistické chodníky vo Vysokých Tatrách, potvrdí, že taká túra dá zabrať. Dobre to vedia aj Paulína s Ivonou, ktoré si počas prípravy na novú sezónu tiež občas doprajú niekoľkohodinovú „púť“. Samozrejme, keď sa rozhodnú pre návštevu Tatier, dodržujú zásady a nevystavujú sa nebezpečenstvu. „Sleduj značky,“ odkazuje Ivona Fialková na svojom účte.

Toto má najradšej

Staršia z úspešných sestier, Paulína, sa na Instagrame tiež rada podelí s krásnymi fotkami z Vysokých Tatier. Naposledy sa rozhodla, že otestuje svojich priaznivcov tak, že im položí takúto otázku: „Tatry. Moje najkrajšie pleso, vieš, ktoré to je?“ Okamžite sa do diskusie zapojilo viacero jej sledovateľov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM