Kultúra

Filmové novinky na plátnach slovenských kín: Zabaví vás hraná i animovaná komédia

Program slovenských kín je bohatší o dve filmové novinky. K letu patria komédie, v ponuke je hraná aj animovaná.

Ilustračný obrázok k článku Filmové novinky na plátnach slovenských kín: Zabaví vás hraná i animovaná komédia
Zdroj: pixabay

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky, v ktorej si pod režisérskou taktovkou Chrisa Addisona zahrali Anne Hathaway a Rebel Wilson. Očarujúce Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) nejde o lásku, ale len a len o peniaze, veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní.

Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Otázka znie, ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia.

Náš prehľad pokračuje pod videom!

Zdroj: YouTube.com

Od 20. júna je v kinách aj animovaná komédia Tajný život maznáčikov 2 od tvorcov z Illumination Studios, ktorí majú na svojom konte snímky ako Mimoni či Grinch. Prvý diel „maznáčikov“ prezradil, čo robia naši zvierací kamaráti vtedy, keď nie sme doma. V pokračovaní diváci zistia, ako sa štvornohý miláčikovia vyrovnávajú s veľkými emóciami. Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba!

Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami. Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrením skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí spustiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla sučka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade však zažijú veľa psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM