Alexandra Kolínská Kultúra

Finále Face of Gemme OBRAZOM: Prvou Vicemiss sa stala krásna Oľga (23) z Košíc

Súťaž krásy Face of Gemme pozná svoje víťazky. Jednou z nich je aj mladá Košičanka. Ako Vicemiss skončila Oľga Točíková. Prečítajte si rozhovor s krásnou Košičankou.

Ilustračný obrázok k článku Finále Face of Gemme OBRAZOM: Prvou Vicemiss sa stala krásna Oľga (23) z Košíc
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku. Jednou z finalistiek bola aj Oľga Točíková (23) z Košíc.

Aké boli vaše prvé pocity a myšlienky, keď ste počuli svoje meno pri vyhlasovaní výsledkov?
Keď som počula svoje meno, tak som sa samozrejme veľmi potešila. V tej chvíli som nechala všetky myšlienky bokom a vychutnávala som si pocit keď mi dávali krásnu korunku na hlavu.

Čím všetkým ste si museli prejsť počas príprav na Finále?
Nemôžem sa na nič sťažovať. Vedela som, že ma nečaká nič, čoho by som sa mala báť. Riaditeľka súťaže Lucka bola veľmi tolerantná, vzorne sa o nás starala, takže nám nič nechýbalo. Jedine čoho som mala nedostatok bol spánok. Keďže sme väčšinu času z dňa trénovali choreografie a večer sme sa chceli aj trošku zabaviť tak na spánok počas celého týždňa nezostalo veľa času

Čo ste si z tejto súťaže odniesli?
Veľa. Okrem hodnotných cien a zážitkov som si odtiaľ priniesla hlavne nové priateľstvá a známosti. Spoznala som mnoho skvelých ľudí. Dostala rôzne pracovné ponuky. Takže verím, že finále tejto súťaže nebol koniec, ale naopak, začiatok ďalších skvelých možností.

Už viete, čomu sa budete venovať ďalej?
Najbližšie dni sa budem musieť opäť zahĺbiť do môjho denného stereotypu v ktorom mi prevažnú časť môjho času zaberá škola či práca. No keďže rada využívam dni na 100% určite sa nájde čas aj na iné zaujímavé možnosti, ktoré mi život stále prináša.

Čo považujete za Váš najväčší životný úspech?
Za úspech pokladám aj toto umiestnenie v súťaži Face of Gemme. No mojím najväčším úspechom sú pre mňa naozajstní priatelia. Ľudia, ktorí chcú byť pri mne pri každej úspešnej, ale aj neúspešnej príležitosti. Tí, ktorí sa nevyprchnú s peknou chvíľou, ale ostanú navždy. A aj vďaka tejto súťaži som si uvedomila, že ich mám. Vážim si ich a pokladám ich za najväčší úspech, ktorý som získala.

Foto: Oľga Točíková

Face of Gemme: Vicemiss Oľga Točíková (23)
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM