han Šport Futbal

FOTKA Pelého dcéry chytí za SRDCE každého! A ten ODKAZ: Ešte jedna spoločná noc...

Stav Pelého sa nezlepšuje, jeho dcéra v piatok zverejnila v piatok spoločnú fotografiu z nemocničného lôžka.

Ilustračný obrázok k článku FOTKA Pelého dcéry chytí za SRDCE každého! A ten ODKAZ: Ešte jedna spoločná noc...
Zdroj: Twitter.com/AlertaNews24

Pod ňu napísala: „Ešte jedna spoločná noc.“ Kelly Cristina Nascimentová na nej objíma bývalého legendárneho brazílskeho futbalistu.

Je v nemocnici

Osemdesiatdvaročný Pelé trpí rakovinou hrubého čreva, jeho stav sa v uplynulých dňoch zhoršil. Má problémy s obličkami a so srdcom. „Stále sme tu, v boji a vo viere,“ napísala Nascimentová.

Nemocnica Alberta Einsteina, kde je trojnásobný majster sveta hospitalizovaný, v stredu oznámila, že jeho rakovina vykazuje progresiu a potrebuje „rozsiahlejšiu starostlivosť pri liečbe zlyhania obličiek a srdca“.

Niekoľko minút predtým Nascimentová a ďalšia z Pelého dcér Flavia Arantesová oznámili na Instagrame, že ich otec strávi Vianoce v nemocnici.

Kto je Pelé

Pelého mnohí považujú za najlepšieho futbalistu všetkých čias a od svojej hospitalizácie dostal niekoľko podporných správ, vrátane francúzskej hviezdy Kyliana Mbappeho, ktorý vyzval svojich nasledovníkov, aby sa „modlili za kráľa“.

Pelého hospitalizovali v Sao Paule 29. novembra po tom, ako jeho lekársky tím prehodnotil chemoterapeutickú liečbu, ktorú dostáva od operácie na odstránenie nádoru hrubého čreva v septembri 2021.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM