Eva Drugdová Správy Regióny

FOTO: Andrej Kiska zavítal do Zvolena. Prvé zábery z príchodu prezidenta

Mesto Zvolen zažilo počas štvrtka návštevu na najvyššej úrovni. Pod Pustý hrad si to namieril prezident Andrej Kiska. My sme boli pri tom!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Andrej Kiska zavítal do Zvolena. Prvé zábery z príchodu prezidenta
9
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Do Zvolena vo štvrtok zavítal prezident Andrej Kiska. Najskôr na neho čakalo stretnutie s členmi Komory kominárov SR v Hoteli Kaskády a potom si to namieril na zvolenské námestie. Pred reštauráciou Season na Námestí SNP ho privítala poslankyňa a riaditeľka SOŠ hotelových služieb a obchodu Alžbeta Staníková. Prezidenta totiž v reštaurácii čakalo stretnutie s primátormi a starostami regiónu.

Zvolenčania akoby sa však ostýchali a prezidenta pozorovali iba obďaleč z námestia. Mnohí zrejme o jeho príchode nevedeli, pretože pred reštauráciou sa od pol dvanástej pohybovalo len zopár policajtov a ochranka. Nakoniec sa tam však zhromaždilo aj zopár skalných fanúšikov, ktorí si nenechali ujsť Andreja Kisku a snažili sa, urobiť aspoň zopár záberov.

Po vrelom privítaní poslankyne Staníkovej sa prezident presunul do reštaurácie Season, kde na neho čakalo neformálne rokovanie s pozvanými primátormi. To už prebiehalo za zatvorenými dverami zvolenskej reštaurácie.

Pozrite si zábery príchodu prezidenta Andreja Kisku na zvolenské námestie!

FOTO: Andrej Kiska zavítal do Zvolena
9
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM