Regióny Rôzne

FOTO: Bratislava sa zmenila na filmovú scénu. Nakrúcanie je prísne strážené

Kto očakáva zábery priamo spoza kamery, bude sklamaný. Zahraniční filmári si náhodných divákov a okoloidúcich držali poriadne "od tela".

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bratislava sa zmenila na filmovú scénu. Nakrúcanie je prísne strážené
14
Galéria

V Petržalke to dnes vyzeralo ako po vylúpení niekoľkých bánk naraz. Všade v okolí ulíc Romanova a Rovniankova stála ostraha v čiernom oblečení, zátarasy, polícia, ba dokonca aj hasičské auto. Keď ste sa však lepšie prizreli na kamióny a dodávky stojace pri obrubníku (zväčša s maďarskou poznávacou značkou), dalo sa ľahko rozoznať, že ide o filmovú techniku a štáb.

Zaujala ošarpaná terasa

Filmárom sa zapáčilo okolie spomínaných ulíc, konkrétne terasa za domom na Rovniankovej ulici 2 až 6. Ak by ste po nej chceli prejsť, museli by ste poriadne dlho čakať. Vstupy na terasu, dokonca aj vchod do materskej školy na Rovniankovej, boli prísne strážené. Každú mamičku, ktorá išla po dieťa „preklepávali“.

Filmári zo spoločnosti Spectra zrejme pracujú na utajovanom projekte, pretože po tom, ako sme sa pokúsili urobiť si fotku pripravovanej filmovačky, slušne nám dohovorili, že to nepôjde. Zahraničným filmárom asistoval aj Policajný zbor SR, Mestská polícia a súkromná bezpečnostná služba.

Pondelok pri Filiálke

Do Petržalky sa štáb presunul po včerajšom nakrúcaní pri železničnej stanici Filiálka v blízkosti Trnavského mýta. Dalo sa tam napočítať viac ako desať kusov kamiónov s filmovacou technikou. Nakrúcalo sa aj v centre pri budove Slovenského rozhlasu.

Filmovanie Bratislava
14
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM