ELA Magazín

FOTO: Elon Musk a Mark Zuckerberg sa VZALI! Prečo im nikto neprišiel na SVADBU?!

Miliardári a obchodní rivali sa v minulosti pochytili pri debate o budúcnosti umelej inteligencie. Musk ju viackrát označil za nebezpečenstvo pre ľudstvo, Zuckerberg je v tejto téme optimistickejší. Ako je možné, že títo dvaja sa "vzali"?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Elon Musk a Mark Zuckerberg sa VZALI! Prečo im nikto neprišiel na SVADBU?!
8
Galéria

Nuž tak, že ich svadobný akt stvorila tá, o ktorej vedú dotyční páni spor: umelá inteligencia. Konkrétne snímky vytvoril za pomoci umelej inteligencie fanúšik oboch podnikateľov. Možno im tak chcel dať pocítiť na vlastnej koži, aké to je byť „obeťou“ takejto technológie.

Tak či onak, fotky zo svadby Elona Muska (52) a Marka Zuckerberga (39) už obleteli svet. A tak sa mnohí bavia na tom, akí sú na záberoch obaja šťastní a rozosmiati vo svoj veľký deň, plní nádeje na spoločnú budúcnosť a život naplnený milovanou prácou.

Ani Musk, ani Zuckerberg na spomínané zábery z ich „svadby“ nereagovali. Za to však Elon Musk sa na svojej platforme X vyhlásil za Hlavného trolla [(CTO) Chief Troll Officer] a zmenil svoje bydlisko na Trollheim.

Poukázať tým chcel na svoj špecifický humor a prístup na sociálnych sieťach. Ktovie, či aj tieto fotografie vezme s humorom.

Muskovo prehlásenie sa očakávane stretlo s rôznymi reakciami, od pobavenia po kritiku. Jeho nekonvenčný prístup k vedeniu a komunikácii je často predmetom diskusií, či už ide o jeho podnikateľské rozhodnutia alebo komunikáciu na sociálnych sieťach.

Romantické snímky Muska a Zuckerberga na pláži, vytvorenej umelou inteligenciou, už raz oblietli svet. Stalo sa tak v júli 2023. Šéfa Tesly vtedy na sociálnej sieti X pobavili.

Svadba Elona Muska a Marka Zuckerberga vytvorená AI
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM