ELA Zo Slovenska

FOTO: Korčok vyzval ľudí voliť, Pellegrini očakáva EXTRÉMNE TESNÉ výsledky

Ľudia majú rozhodnutie prezidentských volieb vo svojich rukách.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Korčok vyzval ľudí voliť, Pellegrini očakáva EXTRÉMNE TESNÉ výsledky
10
Galéria
Zdroj: TASR

Uviedol to kandidát na prezidenta SR Ivan Korčok, ktorý v sobotu odovzdal svoj hlas v Senci. Vyzval občanov, aby využili právo voliť.

„Toto je ten moment, keď ľudia majú rozhodnutie vo svojich rukách, a toto je ten moment, keď my politici musíme pozorne počúvať, lebo večer sa dozvieme, ako sa rozhodnú,“ poznamenal.

Po odvolení plánuje Korčok športovať či tráviť čas s rodinou.

V druhom kole prezidentských volieb bol voliť už aj Peter Pellegrini. Povedal, že očakáva extrémne tesné výsledky. Občania môžu slobodne vyjadriť svoj postoj, nech už je hocijaký.

Uviedol to kandidát na prezidenta SR a predseda parlamentu Peter Pellegrini po tom, ako v sobotu odovzdal hlas v druhom kole prezidentských volieb v Rovinke. Vyzval každého, kto chce využiť ústavné právo ísť voliť, aby tak urobil.

„Každý občan môže slobodne vyjadriť svoj postoj, nech už je taký alebo onaký,“ zdôraznil Pellegrini s tým, že výsledky volieb sú v rukách občanov Slovenska. Aktuálne je podľa neho slovenská spoločnosť ešte viac rozdelená. Preto vyzval všetkých na väčšiu toleranciu. Po odvolení plánuje rodinný obed či prechádzku so psom.

Odvolil už aj Korčok a Pellegrini
10
Galéria
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM