Krimi

FOTO Mladí chlapci narazili autom do domu, dvaja nemali šancu: Ich výlet sa skončil TRAGICKY

Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok popoludní v miestnej časti obce Domaniža Kardošova Vieska v Považskobystrickom okrese, si vyžiadala životy 17-ročného a 22-ročného muža.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Mladí chlapci narazili autom do domu, dvaja nemali šancu: Ich výlet sa skončil TRAGICKY
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. „Osemnásťročný vodič po prejdení ľavotočivej zákruty začal predchádzať pred ním idúce vozidlo. Na mokrej vozovke dostal šmyk a narazil bočnou stranou vozidla do rohu rodinného domu,“ informuje polícia.

Podľa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby jednu osobu po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Považskej Bystrici s poranením hlavy. Ďalší pacient s poranením brucha bol letecky transportovaný do nemocnice v Žiline.

Chlapci mali podľa svedkov namierené do Rajca k rybníku. Chceli sa ísť vraj korčuľovať, informuje portál noviny.sk. Svedkovia opisovali, že vodič jazdil rýchlo a obiehal autá.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM