Anton Hrachovský Krimi

FOTO: Tragický výsledok jazdy na štvorkolke, starší muž neprežil nehodu pri Rožňave

Jazda na štvorkolke dopadla pre muža tragicky. Osudnou sa mu stala nehoda pri obci Čučma v okrese Rožňava.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Tragický výsledok jazdy na štvorkolke, starší muž neprežil nehodu pri Rožňave
3
Galéria

Za doposiaľ neobjasnených okolností došlo v piatok (10.8.) v presne nezistenom čase, v dobe od 17. hodiny do 19.45 hodiny,
k nehode štvorkolky zn. Polaris Sportsman. Stalo sa tak v katastrálnom území obce Čučma, v lokalite nad turistickou chatou Volovec, na lesnom chodníku smerom na Skalisko.

Osudná zrážka

Štvorkolku viedol podľa policajných informácií 58-ročný muž z okresu Rožňava. „Muž so štvorkolkou z doposiaľ nezistených príčin zišiel z chodníka a narazil do stromov, kde sa prevrátil na bok. V dôsledku toho utrpel muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu.“ objasnila Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach.

Ako ďalej Ivanová dodala, presná príčina toho, ako k tejto tragickej udalosti došlo, je predmetom ďalšieho vyšetrovania. „polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ nechala sa počuť policajná hovorkyňa.

Pozor na predpisy

Polícia opätovne apeluje na dôsledné dodržiavanie dopravných predpisov. „Je potrebné zvýšiť pozornosť, predvídať a včas reagovať. Aby nedochádzalo k zbytočným zraneniam a úmrtiam, je potrebná zvýšená opatrnosť. Snáď už ani netreba zdôrazňovať potrebu nosenia ochranného oblečenia, chráničov a prilby. Reflexné prvky sú rovnako dôležité. Vždy treba jazdiť podľa svojich schopností a zručností, prispôsobiť sa stavu cesty, počasiu i ďalším okolnostiam, ktoré možno predvídať,“ znie policajná výstraha a odporúčania pre účastníkov premávky.

Tragická nehoda štvorkolky pri Rožňave
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM