Regióny

FOTO: Vodné radovánky v slovenskom mori začali. Na Šírave sa už niektorí kúpu!

Aj keď kúpacia sezóna na Šírave ešte neodštartovala, niektorí návštevníci si už vodné radovánky v slovenskom mori nenechali ujsť. K vode ich pritiahlo teplé počasie a slniečko. Viacerí nabrali odvahu a s chuťou si dokonca zaplávali.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodné radovánky v slovenskom mori začali. Na Šírave sa už niektorí kúpu!
Zdroj: TASR

Bol víkend a bolo horúco. Ľudí to tak začalo ťahať k vode. Pre viacerých sa počas ostatných dní oddychu stalo voľbou obľúbené letovisko na Zemplíne.

Niektorí sa k slovenskému moru prišli iba pokochať a nabiť pozitívnou energiou, iní oblečení v šortkách, tielkach či tričkách sa potešili aj osviežením v jeho vodách. Výnimkou neboli ani deti s rodičmi. Niektorí si trúfli zájsť iba po členky, iní zase hoc aj po kolená.

No a našli sa dokonca aj takí, čo – aj keď sa kúpacia sezóna na Zemplínskej Šírave ešte nezačala – nabrali odvahu a s chuťou si zaplávali. Prinášame vám zábery zo strediska Lúč, kde sa vo vode neváhali schladiť dospelí návštevníci ale ani drobci.

Oficiálne sa kúpacia sezóna v stredisku Lúč podľa informácií z Úradu verejného zdravotníctva SR začína 20. júna a končí 31. augusta.

Slovenské more už láka: Zábery z vodných radovánok na Šírave
9
Galéria
Zdroj: TASR
Trúfli by ste si už zaplávať vo vodách Zemplínskej šíravy? Áno, v pohode.
Neviem.
Určite ešte nie.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM