Lucia Lauková Šport Volejbal

FOTO: Volejbalisti Nitry len krôčik od zisku titulu, doma zdolali Prievidzu

Nitrianskych volejbalistov delí od zisku majstrovského titulu jediný zápas. Pre fanúšikov organizuje klub výjazd na súperovu palubovku.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Volejbalisti Nitry len krôčik od zisku titulu, doma zdolali Prievidzu
14
Galéria
Foto: Monika Földešiová

Volejbalisti Nitry odohrali vo štvrtok 27. apríla na domácej palubovke v Nitre v poradí piaty finálový zápas. Svojho súpera z Prievidze zdolali 3:1.

Nitra sa tak dostala do vedenia, vo finálovej sérii vyhráva 3:2 na zápasy. S veľkou šancou na obhajobu titulu sa hra presúva opäť do Prievidze. Podporu prejavili na štvrtkovom zápase v Nitre aj fanúšikovia domáceho tímu.

VKP Bystrina SPU Nitra VK Prievidza 3:1 (22, 25, 21, 20)

Marek Kardoš, tréner Nitry: „Dnes to bol vybojovaný zápas, to sa cení trojnásobne. Začali sme ustráchane, s hlúpymi chybami, ale keď sme ich eliminovali , išlo to dobre. Hneď ako sme zabrali, začal robiť chyby súper. Mali sme tu absolútne úžasnú divácku kulisu, všetkým za to veľmi ďakujeme. Bola našim 7. aj 8. hráčom. V takejto eufórii sa úplne inak hrá. Teraz máme dva pokusy, aby sme vyhrali, uvidíme, zatiaľ platí môj dom, môj hrad. Cieľom bude dostať Prievidzu pod tlak a skončiť sériu vonku.“

Pre všetkých fanúšikov Nitry organizuje volejbalový klub VKP Bystrina SPU Nitra zdarma výjazd autobusom na 6. finálový zápas do Prievidze, ktorý sa bude hrať v nedeľu 30. apríla o 17.00 hodine.

„Prihlasovať sa môžete mailom na volejbalnitra@gmail.com, správou cez našu Facebook stránku alebo na tel. čísle 0917 985 855 (môžete aj SMS) najneskôr do soboty 20:00 hod. Uveďte celé meno a počet osôb, ktoré pôjdu s vami,“ informuje klubový web volejbalistov Nitry. Autobus z Nitry do Prievidze sa vydá na cestu v nedeľu 30. apríla od Mestskej haly na Klokočine o 14:45 h.

Prihlásenému účastníkovi zabezpečí klub rezerváciu lístku. „Fanúšikovia, ktorí pôjdu do Prievidze vlastnou dopravou, si musia zakúpiť vstupenky sami,“ dodáva klub na svojom webe.

Pozrite si sériu fotiek z domáceho finálového zápasu Nitry a Prievidze v priloženej galérii!

FOTO: Volejbalisti Nitry len krôčik od zisku titulu, doma zdolali Prievidzu
14
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM