Jakub Forgács Regióny Regióny

FOTO: Vražda na objednávku vo Zvolene: Akčné policajné zábery zo zatýkania!

Muži zákona v akcii! Výkriky, namierené pištole a nasadzovanie pút. Tak vyzeralo zatýkanie jedného z obvinených v prípade vraždy na objednávku v dome pod Pustým hradom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vražda na objednávku vo Zvolene: Akčné policajné zábery zo zatýkania!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil štyri osoby z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Jedného z nich aj za zločin porušovania domovej slobody.

„Organizátorom vraždy mala byť Miriam R. (26) a jej motívom mal byť majetkový prospech. Miriam mala so svojim úmyslom oboznámiť Ingrid H. (44). Tá mala, ako návodca, osloviť s návrhom Jána H. (54), ktorý v postavení objednávateľa mal za vykonanie vraždy vyplatiť 7 000 eur Jozefovi S. (43),“ uviedol Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru.

„K vražde malo dôjsť ešte v apríli 2014 (05. apríla 2014) vo Zvolene. Poškodený Ján H. sa vtedy nachádzal na prvom poschodí rodinného domu. Do miestnosti, kde práve bol, mal bez pozvania vojsť aj obvinený Jozef S. Zazneli tri výstrely, ktoré Jánovi H. spôsobili smrteľné poranenia hlavy a brucha. Jeho telo bolo nájdené až o dva dni neskôr (07. apríla 2014),“ pokračoval hovorca.

„Obvineným teraz hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov alebo na doživotie,“ dodal Slivka so slovami, že sudca špecializovaného trestného súdu vzal všetkých štyroch do väzby.

Pozrite si zábery z akčného policajného zatýkania v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

FOTO: Zvolenská kriminálka zadržala drogového dílera. Našla pervitín na stovky dávok!

V OBRAZOCH: Akčné zábery policajného zatýkania vo Zvolene
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM