Správy Rôzne

Fotomodelka Európy 2018: Víťazka Lenka sa neubránila slzám, FOTO z galavečera

Finále rozhodlo o novej úradujúcej Fotomodelke Európy. Pozrite si krásky v plavkách i extravagantných modeloch z papiera.

Ilustračný obrázok k článku Fotomodelka Európy 2018: Víťazka Lenka sa neubránila slzám, FOTO z galavečera
43
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy

Finále siedmeho ročníka súťaže Fotomodelka Európy je za nami mená víťaziek sú vonku. O tých sa rozhodlo v nitrianskom Divadle Andreja Bagara.

Víťazkou a držiteľkou titulu Fotomodelka Európy sa stala študentka z Mladé Boleslavi Lenka Rousková. Druhé a tretie miesto patrí Slovenkám Lenke Belovičovej a Nikole Kamenárovej. Víťazkou sms hlasovania je Kristína Škorková.

Korunky zo živých kvetov aj tento rok vyrobili v kvetinárstve Fany Flóra. V porote zasadli okrem módnych návrhariek a fotografa i Jozef Golonka, Ján Greššo, Milan Urbáni a riaditeľ Divadla Andreja Bagara Jaroslav Doczy. Predsedom poroty bol profesor Štefan Luby.

,,16 finalistiek z niekoľkých štátov Európy sa predviedlo v štyroch módnych prehliadkach. Zaujala kolekcia Gold over Gold zn. Jenny Jeshko, ktorá sa predstasvila aj na tohtoročnom filmovom festivale v Benátkach. Luxusné plavky slovinskej zn. Lisca sadli finalistkám ako uliate. Prekvapila kolekcia papierových šiat Fire Angels z dielne Michaely Raškovej, ktorá v deviatom mesiaci tehotenstva dokončila i posledný šestnásty model šiat z papiera. Zn. Karin Poyel vytvorila kolekciu spoločenských šiat špeciálne pre finále 2018 a v nej mali finalistky aj záverečné defilé," opisuje finále organizátorka súťaže Ivana Matušková.

Hlavnou hviezdou programu bol svetoznámy klavirista Richard Rikkon, ktorý doprevádzal spevákov Elenu Durnjevu a Martina Vetráka. Svoj krásny hlas predviedol i víťaz Česko-Slovensko má talent Jozef Pavlúšik. Hudobné vystúpenia dopĺňali tanečníci z tanečnej školy Tomasa Surovca Akadémia tanca.

Pozrite si zábery z finálového večera v našej fotogalérii.

Zdroj: Fotomodelka Európy
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM