Filip Chudý Futbal

Frajerský dedinský gól na VIDEU: Jožo (30) z Plevníka to zatočil ako Messi!

Zo zahraničia k nám často prichádzajú zábery nádherných gólov svetových hviezd, no občas sa zadarí aj u nás na dedine. Pozrite si tú parádu!

Ilustračný obrázok k článku Frajerský dedinský gól na VIDEU: Jožo (30) z Plevníka to zatočil ako Messi!
Zdroj: TASR

V prvom októbrovom zápase privítali futbalisti TJ Plevník-Drienové v rámci 5. ligy sever mierne favorizované Zemianske Kostoľany, ktoré okupovali popredné priečky v tabuľke, ale výjazd do Považskobystrického okresu im body nepriniesol. Plevník-Drienové zvíťazil 3:1, pričom základ výhry položili dva góly do šatne, pričom oba boli veľmi pekné. No ten prvý zo 44. minúty v podaní Jozefa Babínca bol exportný, keďže sa trafil priamo z rohového kopu. O minútu na to strelil Andrej Buday víťazný gól umiestnenou strelou spoza pokutového územia.

„Už sa mi v minulosti podarilo skórovať priamo z rohového kopu, čiže toto nebolo prvýkrát. Ale bolo to už dávnejšie, ešte za žiakov a v doraste. No tento presný zásah si cením ešte viac, predsa len to bolo za mužov a navyše v súťažnom zápase proti dobrému súperovi,“ povedal 30-ročný Babínec.

Podobné góly priamo z rohového kopu sú vo futbale zriedkavé, pričom hráč musí veľmi dobre loptu zatočiť, aby z úrovne bránkovej čiary vôbec trafil do brány, navyše jej nikto nemôže zabrániť v ceste do siete. „Spoluhráči si zo mňa síce robili srandu, že som to nechcel, bola to náhoda a podobné narážky, ale bolo to tak cielene kopnuté. My sme to tak mali dohodnuté, že tam bude pri brankárovi náš hráč postavený, no a vyšlo to,“ uviedol ľavonohý odchovanec plevnícko-drienovského klubu.

Tomu patrí aktuálne ôsme miesto v tabuľke, s čím vládne spokojnosť. „Čo sa týka nášho doterajšieho účinkovania v sezóne, sme na tom myslím dobre, pričom predpokladám, že do konca sezóny si ešte polepšíme, ale uvidíme, ako to nakoniec vypáli. V každom prípade je našim cieľom to, aby sme hrali v pokojnom strede tabuľky. My sme všetko chalani z Plevníka-Drienového, cudzích hráčov nemáme a bojujeme za naše farby ako sa dá,“ konštatoval Babínec.

Ako ďalej uviedol, ešte sa o podobné góly bude pokúšať, pričom verí, že sa mu to v budúcnosti aj podarí. Jeho nádherný zásah si môžete pozrieť na videu v čase od 1:11.

Nádherný gól z Považskobystrického okresu: Niečo také sa vidí raz za čas
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Na toto čakali Považskobystričania dva roky: Prečo bol Straka nespokojný?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM