Zuzana Jakubičková Tlačové správy

Fraštacké putovanie za vínom: Okrem lahodného moku aj poľovnícke špeciality

Podobne ako po minulé roky, aj tentokrát sa bude v Hlohovci konať vínna udalosť roka. Vinárstvo GOLGUZ vás pri príležitosti Fraštackého putovania za vínom pozýva do svojich priestorov, kde si nesmiete nechať ujsť výhodnú ponuku!

Ilustračný obrázok k článku Fraštacké putovanie za vínom: Okrem lahodného moku aj poľovnícke špeciality
Foto: Zuzana Jakubičková

27. apríla v čase od 12:00 do 21:00 hod. budú Hlohovčania putovať za svojim obľúbeným vínom. Akciu už tradične podporuje aj firma Food Farm so svojou vínnou značkou GOLGUZ. Ani tento rok nebudú zaostávať a ponúknu vám niečo, čo sa istotne neodmieta!

Degustačný pohárik za 3 €

V deň konania podujatia si môžete zakúpiť degustačný pohár v hodnote 3 € s logom vinárstva GOLGUZ a získate tak možnosť vychutnať si širokú paletu vín tejto značky. Okrem toho môžete navštíviť aj výrobné priestory vinárstva sprevádzané odborným výkladom.

Aby toho nebolo málo, pre hladných degustátorov budú pripravené poľovnícke špeciality i príjemná tanečná hudba v podaní skupiny Heskovci. Súčasťou predaja vína bude aj prezentácia spojená s predajom syra Kozí vŕšok a francúzskych BIO čokolád Bovetti.

Presvedčte sa sami už 27. apríla v priestoroch predajne GOLGUZ na Duklianskej 21 v Hlohovci.

Top vinárstvo na Slovensku

Značka GOLGUZ patrí k TOP vinárstvam na Slovensku a získala už niekoľko ocenení z národných a medzinárodných výstav, pričom z tých cennejších ocenení si vážia ocenenia z Národného salóna vín a Bacchus Madrid 2013. O kvalite vína svedčí aj fakt, že práve značka GOLGUZ je exportovaná do rôznych exotických krajín, vrátane Vietnamu. Či už ste znalcami vína alebo len príležitostnými konzumentmi, hlohoveckému vínu príde na chuť každý!

Viac informácii o vinárstve Golguz

Vinárstvo Golguz
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM