Anton Hrachovský Futbal

Futbalové smiechoty: TOP hlášky, za ktoré boli udelené karty v nižších ligách

Futbal je svetový fenomén. Aj preto v ňom často nájsť emócie a prejavy, niekedy až za hranicou slušnosti. Pozrite si niektoré hlášky z dedinských trávnikov, za ktoré boli udelené kartové napomenutia.

Ilustračný obrázok k článku Futbalové smiechoty: TOP hlášky, za ktoré boli udelené karty v nižších ligách
Zdroj: TASR

Pivo, klobása, sem-tam nejaká tá bitka, či svojrázne reakcie na rozhodnutia arbitrov. K dedinskému futbalu patrí i živelnosť a nevyhnú sa mu ani vulgárne výrazy zainteresovaných.

Posledné kolo jesennej časti ligových zápasov je tomu dobrým príkladom. Na futbalových trávnikoch na južnom Slovensku prinieslo niekoľko kritických okamihov. Uplynulý víkend sa tak ´červenalo´ i v niektorých dueloch 6. ligy Oblastného futbalového zväzu Nové Zámky resp. Komárno. Zápisy zo stretnutí museli pobaviť nejedného fanúšika futbalu. Posúďte sami.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Šesť žltých a jedna červená karta

V 15. kole medzi Zemianskou Olčou a Dynamom Bajč sa zrodila jasná výhra domácich v pomere 4:0. V zápase padlo 6 žltých kariet, z toho 4 na domácej strane, k tomu aj jedna červená. V 74. minúte dostal dve žlté karty a tým pádom i červenú domáci hráč Alexander Cseh. Prvá žltá nasledovala podľa zápisu na portáli futbalnet.sk po vehementnej kritike rozhodcu „Prečo si neodpískal“. Vzápätí nasledovala druhá žltá karta a tým pádom aj červená. Hráč sa previnil výrokom z ktorého musíme jeho maďarskú časť vyhviezdičkovať „Prečo si mi dal žltú kartu ty fa**zopó?“ Uvedený komentár znamená v maďarčine hanlivý výraz.

Už si spokojný?

V tom istom kole proti sebe nastúpili aj tímy Novej Stráže (časť Komárna) a Moče. Po tom ako sa domáci ujali vedenia 1:0 skritizoval hosťujúci hráč Tibor Bábi rozhodcu výrokom „Čo si to nezapískal?“, za čo bol odmenený žltou kartou. Následne sa ho spýtal „Už si teraz spokojný?“, po čom nasledovala druhá žltá a tým pádom aj červená karta. Oslabení hostia nakoniec vyhrali vďaka trom gólom v druhom polčase 4:1.

Dve červené karty v Semerove

Zábava musela byť aj na zápase Semerova s Maňou. Domáci sa ujali vedenia gólom Damiana Pilného, na ktorý v 30. minúte odpovedal presným zásahom František Smiešny. Ten sa toho nakoniec stihol v priebehu niekoľkých sekúnd viac a stal sa ´hviezdou´ duelu. V 31. minúte počastoval asistentku hlavného rozhodcu Barboru Naďovú výrokom „Čo to mávaš, ty šalená“. Po napomenutí žltou kartou urazil podľa futbalnet.sk hlavného rozhodcu výrokom „Všetci ste v**baní slepí @#$#@ a ty hlavný si tiež jak ona, slepý a šialený“. Výsledkom bol červená karta a predčasný odchod pod sprchy.

Divoký zápas podtrhol v 90. minúte jeho spoluhráč a kapitán Pavol Gubric. V pokutovom území surovo kopol súperovho brankára, pričom lopta bola veľmi ďaleko a podľa zápisu na futbalnet.sk bolo jeho úmyslom zraniť súpera. Rozhodca Radovan Remeň ho ihneď vylúčil. Domáci vyhrali 2:1.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM