Lucia Lauková Krimi

Golf sa zrazil s autom, v ktorom sedela mladá rodina: Nehodu neprežila vodička (†25) a spolujazdec (†33)

Štyria zranení a dvaja mŕtvi. To je mrazivá bilancia tragickej nehody, ktorá sa stala na našich cestách.

Ilustračný obrázok k článku Golf sa zrazil s autom, v ktorom sedela mladá rodina: Nehodu neprežila vodička (†25) a spolujazdec (†33)
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala polícia, 23. februára okolo 20.00 hodiny sa stala tragická nehoda. „Na ceste z Nitry do Topoľčian sa stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej zahynuli dvaja ľudia“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Ako ďalej informovala, nehoda sa stala na ceste druhej triedy pri obci Bádice, kde došlo dopravnej zrážke dvoch áut.

„Za doposiaľ nezistených okolností pravdepodobne prešla 25-ročná vodička osobného vozidla VW Golf do protismeru, kde došlo k zrážke s vozidlom Kia Sorento. Pri dopravnej nehode sa smrteľne zranil 33-ročný spolujazdec vo VW Golf a mladá žena za volantom podľahla utŕženým zraneniam po prevoze do nemocnice,“ informuje hovorkyňa Renáta Čuháková.

"33-ročný muž utrpel pri nehode zranenia, ktoré boli nezlúčiteľné so životom a 25-ročná žena bola v kritickom stave, s viacerými vážnymi poraneniami tela, po ošetrení prevezená do fakultnej nemocnice v Nitre, " informoval nás hovorca záchranárov Boris Chmel.

Ako uviedla Čuháková vo vozidle Kia sa viezla rodina z Nedašoviec z okresu Bánovce nad Bebravou. 40-ročný vodič Kie s jeho rovnako starou manželkou a 6-ročná dcérka utrpeli ľahké zranenia. „40-ročný muž a 40-ročná žena utrpeli úraz hrudníka, muž bol prevezený do Topoľčianskej nemocnice a žena do nemocnice v Nitre,“ informoval nás Boris Chmel.

Ako ďalej informoval hovorca záchranárov Boris Chmel, 6-ročné dieťa s úrazom hlavy bolo prevezené do Topoľčianskej nemocnice a 4-ročné s povrchovými poraneniami na tele previezli do nemocnice v Nitre.

„Alkohol v dychu vodiča Kie policajti nezistili. U nebohej vodičky VW Golf bude prípadná prítomnosť alkoholu v krvi zisťovaná pri pitve. Miera zavinenia a okolnosti tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície. Vyšetrovateľka Policajného zboru začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia,“ informovala nás Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Foto: ilustračné

Golf sa zrazil s autom, v ktorom sedela mladá rodina
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM