Lukáš Zavacký Basketbal

Klub Good Angels sa prihlásil do európskej súťaže: Predstaví sa aj proti maďarským súperkám!

V budúcom roku si hráčky Good Angels zahrajú v Európskom pohári FIBA. Stretnú sa s pomerne hrateľnými súperkami.

Ilustračný obrázok k článku Klub Good Angels sa prihlásil do európskej súťaže: Predstaví sa aj proti maďarským súperkám!
Zdroj: TASR

Košický a zároveň najúspešnejší ženský basketbalový klub na Slovensku bude síce chýbať v Eurolige, no zúčastní sa šampionátu číslo 2. Nedávno to potvrdil jeho generálny manažér, Daniel Jendrichovský, ktorý dlho zvažoval obe možnosti.

Čítajte tiež: Nečakaná správa v Good Angels: Budúca sezóna bez Euroligy

„V posledných rokoch sme sa pohybovali medzi siedmym až deviatym miestom, viac sme v elitnej súťaži uhrať nevedeli. Teraz sme si podali prihlášku do Európskeho pohára FIBA, kde by sme mali byť dokonca nasadeným celkom,“ povedal.

Pod trénerom, ktorý na lavičku zasadol len v závere sezóny, Petrom Jankovičom, sa podľa žrebu Košičanky predstavia proti gréckemu Olympiakos Pireus a maďarskému Aluinvent DVTK Miškovec. Štvrté družstvo bude o miestenku bojovať v kvalifikácii.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM