Zo zahraničia

HÁDKA o omáčku z McDonaldu skončila SMRŤOU tínedžerky: Jej rovesníčka ju proste...

Žiaľ, žijeme vo svete. kde aj obyčajná výmena názorov môže dopadnúť tragicky. Potvrdzuje to incident dvoch tínedžeriek, po ktorom jedna z nich zomrela.

Ilustračný obrázok k článku HÁDKA o omáčku z McDonaldu skončila SMRŤOU tínedžerky: Jej rovesníčka ju proste...
Zdroj: www.unsplash.com

O šokujúcom prípade, ktorý sa odohral vo Washingtone D.C., informuje spravodajský portál CBS News. Len 16-ročné dievča tam malo smrteľne zraniť bodnutím nožom do brucha svoju rovnako starú rovesníčku.

Je šokujúce a zároveň nepochopiteľné, že motívom šialeného útoku bol údajne spor o omáčky z fastfoodu.

„Policajti na základe obvinenia z vraždy druhého stupňa zobrali dievčinu do väzby. Keď ju zatýkali, stále držala v ruke nôž,“ napísal spomínaný portál.

Smutný nový školský rok

V USA už v pondelok začal nový školský rok, výnimkou nebola ani škola Thomas Stone High School vo Waldorfe. Práve tam sa odohrala krvavá tragédia.

„Je to srdcervúce a tragické. Toto nie sú správy, o ktoré by som sa ja ako riaditeľ chcel deliť. A už vôbec nie pred začiatkom nového školského roka“ hovorí riaditeľ školy Shanif Pearl.

Rodina zabitej tínedžerky sa zo straty 16-ročnej Naimy nevie vysporiadať. „Naša Naima nikdy neuvidí svoj ples a nezúčastní sa ani promócii. My neuvidíme, že ukončí vysokú školu, neuvidíme ju sa vydať, ani vydá sa ani nebude mať deti,“ uviedli vo vyhlásení.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM