Jakub Forgács Futbal

Hamšík už absolvoval prvý tréning s novým tímom. Čakalo ho milé prekvapenie

Bystrický rodák v ťažkých podmienkach odtrénoval svoj prvý tréning v Číne. Potešilo ho však číslo, ktoré uvidel na svojom drese.

Ilustračný obrázok k článku Hamšík už absolvoval prvý tréning s novým tímom. Čakalo ho milé prekvapenie
10
Galéria
Zdroj: TASR

Marek Hamšík má za sebou už prvý tréningový deň s novým tímom. Pred odchodom do Číny rátal s tým, že príde o dres číslo sedemnásť, no nakoniec ho dostal. "Čakal ma športový výstroj môjho nového klubu s číslom sedemnásť. Funkcionárom som povedal, že ja nechcem nikomu zobrať toto číslo, vyberiem si iné. Predstavitelia klubu Ta-lien I-fang mi však povedali, že by chceli, aby som mal sedemnástku, to číslo patrí mne. Tak som im za to poďakoval,“ uviedol Hamšík pre svoju webovú stránku.

„Absolvoval som lekársku prehliadku v nemocnici, poobede som v ťažkých podmienkach odtrénoval prvý tréning. Keďže leje celý deň, ihrisko bolo náročné, rozmočené. Zajtra ma čakajú dva tréningy,“ dodal.

Okolo prestupu bývalého kapitána SSC Neapol bolo v uplynulých týždňoch rušno. Účastník Serie A dokonca na chvíľu prestup pozastavil pre rozdielne predstavy o platbách za 111-násobného reprezentanta SR. Napokon všetko skončilo úspešne a prestupová suma 20 miliónov eur sa vyplatí v dvoch splátkach – päť miliónov hneď a ďalších 15 miliónov do roka.

Marek Hamšík
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM