Aktualizované Krimi

Hasiči zasahovali v centre Bratislavy: Horelo v Starej tržnici! + VIDEO

Podľa predbežných informácií sa pri požiari nezranila žiadna osoba.

Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči zasahovali v centre Bratislavy pre požiar v Starej tržnici.

Budovu evakuovali

Bratislavskí hasiči zasahovali pri požiari v budove Starej tržnice na Námestí SNP v Bratislave. Po príchode na miesto hasiči zistili, že požiar vypukol v suteréne budovy.

Z budovy evakuovali ľudí. „Na mieste udalosti zasahovali tri desiatky hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc. Požiar sa podarilo lokalizovať a hasiči odvetrávajú silno zadymené priestory. Podľa predbežných informácií sa pri požiari nezranila žiadna osoba,“ informovalo Prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti.

Požiar vznikol v kuchyni

Gábor Bindics z občianskeho združenia Aliancia Stará Tržnica, ktoré budovu prevádzkuje, priblížil, že požiar vznikol v uzavretom suterénovom priestore v kuchyni.

„Nemáme zatiaľ žiadne informácie, z čoho vznikol požiar a aký veľký bol. Dym bol v celom suteréne a čakáme, čo sa udialo, z čoho vypukol požiar,“ povedal s tým, že požiar je už uhasený. Zároveň potvrdil, že pre zadymenie priestoru museli Starú tržnicu a prevádzky v nej evakuovať.

Veliteľ hasičského zásahu Lukáš Višváder potvrdil informácie, že k požiaru došlo v suteréne, v priestoroch kuchyne. „Došlo k silnému zadymeniu. Realizujeme ventiláciu priestorov,“ spresnil s tým, že evakuovať museli z budovy okolo 70 až 80 ľudí.

Správu budeme aktualizovať.

Požiar v Starej tržnici
11
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM