Webnoviny - Svet

Herečka Bryce Dallas Howard čaká druhé dieťa

WEBNOVINY.SK

Populárna herečka Bryce Dallas Howard. Ilustračné foto.Foto: SITA/APBRATISLAVA 27. mája (WEBNOVINY) – Americká herečka Bryce Dallas Howard čaká druhé dieťa s manželom Sethom Gabelom.

Magazínu People to potvrdil jej hovorca. Pár, ktorý sa spoznal na New York University a zosobášil sa 17. júna 2006, má už spolu štvorročného syna Thea.

Tridsaťročná dcéra oscarového režiséra Rona Howarda vyvolala klebety o svojom možnom tehotenstve, keď sa na nedávnom filmovom festivale v Cannes objavila v zelených šatách empírového strihu od módnej návrhárky Reem Acry.

Bryce Dallas Howard pred kamerou debutovala v roku 1989 v otcovej rodinnej komédii Rodičovstvo. Neskôr zaujala M. Nighta Shyamalana, ktorý ju obsadil do svojich mysterióznych snímok Osada (2004) a Dáma vo vode (2006). V roku 2008 si vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus za herecký výkon v televíznom filme As You Like It (2006). Mainstreemovému publiku je však známa najmä ako Gwen Stacey z filmu Spider-Man 3 (2007), Kate Connor z akčného sci-fi Terminator Salvation (2009), či ako pomstychtivá Victoria z upírskej romance Twilight sága: Zatmenie (2010).

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM