Hokej

HK Nitra má problémy s "kockou": Firma zhotovujúca konštrukciu odstúpila od zmluvy

Hokejový klub spod Zobora ešte pred začiatkom aktuálnej sezóny informoval o novinkách, medzi ktorými vyčnievala informácia o inštalácii novej „kocky“ do Nitra arény. Klub aktuálne zverejnil najnovšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra má problémy s "kockou": Firma zhotovujúca konštrukciu odstúpila od zmluvy
Foto: Rastislav Búgel

Milovníci hokeja sa pred sezónou potešili. Klub HK Nitra avizoval zakúpenie a montáž novej informačnej kocky. Tá stará už je dlhšiu dobu nevyhovujúca, klub chcel preto zadovážiť moderné riešenie. Kocka mala visieť pod strechou Nitra Arény už pred začiatkom sezóny, nestalo sa tak.

Klub informoval o problémoch s konštrukciou, ktorá by mala držať informačnú kocku pod strechou. Následne nastali aj problémy so starou kockou, na ktorú nebolo možné istý čas vysielať hokejový prenos. Posledný menovaný problém sa podarilo vyriešiť, no ľudia sa stále pýtali na novú informačnú kocku.

„Ako sme už avizovali na začiatku sezóny, 8.októbra v zápase proti Banskej Bystrici sme očakávali zavesenie sľubovanej novej informačnej kocky. Medzičasom ale dodávateľská firma, ktorá mala vyrobiť pre kocku špeciálnu železnú konštrukciu na poslednú chvíľu odstúpila od dohody,“ informuje HK Nitra na svojom webe.

Naskytla sa tak otázka, či sa vôbec priaznivci novej informačnej kocky nad ľadovou plochou dočkajú. „Aktuálne sa už špeciálna konštrukcia opäť vyrába u iného dodávateľa a veríme, že nepotrvá dlho a fanúšikovia sa budú môcť potešiť z novej kocky,“ informuje vedenie klubu HK Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM