Hokej

HK Poprad začína s letnou prípravou: Aké bude zloženie kádra?

Len nedávno kamzíci ukončili sezónu a už začínajú s letnou prípravou na tú nasledujúcu, ktorú odštartujú v takomto zložení...

Ilustračný obrázok k článku HK Poprad začína s letnou prípravou: Aké bude zloženie kádra?
Foto: Rastislav Búgel

Takmer súbežne s majstrovstvami sveta začína aj nová hokejová sezóna a jedným zo znakov toho je aj štart letnej prípravy A-mužstva HK Poprad. To sa po krátkej prestávke prvýkrát stretne v pondelok 13. mája o 9:30 v priestoroch šatne A-mužstva na Zimnom štadióne v Poprade, pričom na úvod hokejistov čakajú tréningové jednotky v posilňovni.

„Letnú prípravu povedie nový realizačný tím v zložení František Štolc ako hlavný tréner, asistenti Pavel Paukovček a Ján Šimko a tréner brankárov Stanislav Salát,“ informoval Daniel Laškody z HK Poprad s tým, že tréneri budú mať z vlaňajšieho kádra k dispozícii Štefana Fabiana, Jána Ťavodu, Daniela Brejčáka, Mareka Zagrapa, Samuela Mlynaroviča, Matúša Paločka a Lukáša Paukovčeka.

„Novými tvárami HK Poprad, ktorí sa zúčastnia spoločnej letnej prípravy, sú Lukáš Matejka, Dominik Kramár, Andreas Štrauch a Matej Paločko,“ prezradil Laškody a zároveň dodal, že k A-mužstvu sa pripoja aj juniori, ktorí už v novej sezóne nebudú môcť nastupovať v juniorskom tíme, resp. potencionálni juniori, ktorí dostanú šancu pri senioroch.

Ako Laškody na záver ozrejmil, chýbať budú ani zahraniční hráči, a to Tomáš Vošvrda, ktorý sa zúčastní úvodu, Jesse Pelamo, Aleksandar Magovac a Joona Erving a tiež odcestovaný Samuel Takáč. „Klub naďalej rokuje s ďalším posilami,“ uzavrel.

foto: ilustračné

Pozrite si rozlúčku kamzíkov s fanúšikmi po semifinálových zápasoch s Banskou Bystricou, ktorými zavŕšili úspešnú sezónu.

Video: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: HK Poprad
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM