Eva Drugdová Hokej

HKM Zvolen prišiel o jednu z opôr v útoku. Klhůfek končí a odchádza za hranice

Český hokejový útočník Klhůfek sa po dvoch sezónach odohraných za HKM Zvolen rozhodol vrátiť do Česka. Chce si splniť svoj sen.

Ilustračný obrázok k článku HKM Zvolen prišiel o jednu z opôr v útoku. Klhůfek končí a odchádza za hranice
4
Galéria
Zdroj: TASR

Český hokejový útočník Pavel Klhůfek sa po dvoch rokoch strávených v slovenskej Tipsport lige vracia do Česka. Odchovanec zlínskeho hokeja sa dohodol na zmluve práve s materským klubom. Ten o tom informoval na oficiálnej stránke.

Klhůfek odohral predošlé dve sezóny vo farbách HKM Zvolen a v 126 zápasoch získal celkovo 102 kanadských bodov. „Odmalička som si prial hrať extraligu za Zlín a podpisom zmluvy sa mi splnil veľký sen. Na Slovensko som odchádzal po nevydarenej sezóne, ale s čistou hlavou a cieľom ukázať, že hokej hrať viem. Vo Zvolene som dostal veľa priestoru a potvrdil som rolu lídra. Hokejovo sa mi tam veľmi darilo. Už v priebehu minulej sezóny som mal ponuky z klubov slovenskej i českej najvyššej súťaže. Prvou voľbou však bol jednoznačne Zlín,“ uviedol Klhůfek pre klubovú stránku.

Český útočník bol v sezóne 2016/2017 siedmy najproduktívnejší hráč Tipsport ligy a zahral si aj v Zápase hviezd. Zo Zvolena nedávno zamieril do Zlína aj ďalší odchovanec moravského klubu – obranca Tomáš Valenta.

HKM Zvolen v OBRAZOCH
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM