Zo Slovenska

Hľadáte si zamestnanie? Pod jednou strechou možno nájdete vysnívaný job

Tisícky voľných pracovných miest ponúkne 8. ročník veľtrhu príležitostí Profesia days, ktorý sa tento rok uskutoční 1. a 2. marca v Incheba Expo Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si zamestnanie? Pod jednou strechou možno nájdete vysnívaný job
Zdroj: TASR

Ako TASR informovala Katarína Tešla z Profesie, ktorá je organizátorom veľtrhu, na tomto podujatí sa každoročne zíde viac ako 20-tisíc záujemcov o nové pracovné príležitosti.

Stretnutie kandidátov a zamestnávateľov na jednom mieste prináša obom stranám možnosť prezentovať sa, získať okamžitú spätnú väzbu a dozvedieť sa viac o firme aj samotnom uchádzačovi.

Počas minulého ročníka na veľtrhu ponúklo prácu 160 zamestnáva­teľov. Rovnaký počet vystavovateľov ponúkne tisícky voľných pracovných miest aj v tomto roku. Návštevníci sa budú môcť opäť stretnúť so zamestnávateľmi pôsobiacimi na Slovensku, automobilkami aj najväčšími zamestnávateľmi pre mladých ľudí tesne po vysokej škole.

Generálnym partnerom podujatia je spoločnosť Volkswagen Slovakia, hlavným partnerom 8. ročníka Profesia days bude Jaguar Land Rover Slovakia. Grafton Recruitment Slovakia, ako hlavný kariérny poradca, bude poskytovať komplexné poradenstvo pre kandidátov i firmy.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM