Šport

Hladké víťazstvá novoveských volejbalistiek: Takto si poradili zo súperkami kadetky a juniorky

Volejbalový víkend sa niesol pre naše volejbalistky v znamení víťazstiev. Juniorky si na domácej pôde zmerali sily so súperkami zo Žiaru, kadetky sa postavili Prešovčankám.

Ilustračný obrázok k článku Hladké víťazstvá novoveských volejbalistiek: Takto si poradili zo súperkami kadetky a juniorky
Zdroj: VK SNV

V športovej hale v Spišskej Novej Vsi sa po čase zasa hral 1. Ligový volejbal. V ňom boli domáce hráčky favoritom a svoju úlohu do bodky naplnili. Ziskom 6-tich bodov sa opäť dostali pred Liptovský Hrádok na 3. miesto v ligovej tabuľke.

„Opäť druhý zápas odohrali naše juniorky ďaleko kvalitnejšie ako prvý. Prevahu mali neustále, ale striedali dobré momenty s horšími. Nakoniec rozhodla vyššia kvalita na našej strane. Zahrali si všetky hráčky, “ povedal po zápase ich tréner Zdenek Hauer.

VK SNV – MŠK Žiar nad Hronom 3:0 (14,22,20) a 3:0 (14,17,11)

Aj kadetky odohrali svoje ligové zápasy v športovej hale v Spišskej Novej Vsi. Prešov je ich tabuľkový sused (je na 3. mieste), ale hrou boli domáce volejbalistky jednoznačne vpredu. Vyhrali hladko oba zápasy a stále majú na konte iba 2 prehry a istý postup na M-SR do Žiaru nad Hronom.

„Zápasy týchto dvoch družstiev v Prešove boli kvalitou jedny z najlepších, ktoré naše kadetky odohrali túto sezónu. Bol to boj o každú loptu a nakoniec dve vydreté víťazstvá. Do Spišskej však pricestoval Prešov o triedu slabší a na ihrisku to bolo vidieť. Naše dievčatá mali jasnú prevahu a do problémov sa dostávali len vlastnou zásluhou, “ skonštatoval tréner kadetiek.

VK SNV – ŠK Elba Prešov 3:0 (14,22,20) a 3:0 (14,17,11)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM