Erik Bojničan Hádzaná

Hlohovská Sporta ohlásila posily: Do tímu pribudne i legionár z Čiernej Hory

Sporta Hlohovec sa pripravuje na novú sezónu. Zmenám sa nevyhla ani hráčska kabína. Kto odhádza a kto naopak posilní hlohovský klub?

Ilustračný obrázok k článku Hlohovská Sporta ohlásila posily: Do tímu pribudne i legionár z Čiernej Hory
Zdroj: TASR

Fanúšikovia hádzanej v Hlohovci už odpočítavajú dni do štartu nového extraligového ročníka. Ten nás čaká už na začiatku septembra. Šiesty celok uplynulej sezóny avizuje viaceré zmeny v kádri. Koho v hlohovských farbách uvidíme po novom a kto naopak odchádza?

„Čo sa týka príchodov, je to problematickejšie, viacero hráčov sa nám prisľúbilo, no následne sa viac neozvali. Napriek tomu máme v mužstve Čuparu z Čiernej Hory,“ uviedol pre stránku klubu tréner Martin Lipták, s tým, že ide o šikovného ľaváka, ktorý by klubu mal pomôcť na poste spojky.

Ako ďalej pre stránku klubu povedal M. Lipták, Hlohovec získal z Trebišova do tímu mladého devätnástročného pivoat Rada Demka. Sporta sa však môže spoľahnúť i na služby hráčov z vlastnej juniorky ako sú Lukáš Rakús, Marián Hajko či Lukáš Péchy, ktorí vystužia káder.

Podľa Sproty Hlohovec káder naopak opustili Chiseliov, Briatka, Dačevič a Kosák, ktorý má zdravotné problémy a musel na čas prerušiť svoju kariéru.

Sporta má za sebou prvý prípravný zápas. Na domácej pôde sa jej podarilo zdolať extraligového súpera z Modry v pomere 31:24. Strelcky sa podarilo presadiť obom novým posilám. Hlohovčanov čaká počas prípravy viacero zápasov so zaujímavými súpermi zo zahraničia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM