han Magazín

Hokejista Trouba sa okrem manželky túli aj ku chlpáčovi: Má aj účet na sociálnej sieti! FOTO

Na ľade je tvrďas, v súkromí sa mojká so svojim štvornohým priateľom. Máme na mysli amerického hokejistu s netradičným menom Jacoba Troubu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejista Trouba sa okrem manželky túli aj ku chlpáčovi: Má aj účet na sociálnej sieti! FOTO
12
Galéria

Pre 26-ročného obrancu je hokej záľubou a zamestnaním. Bodaj by aj nie, keď si v zámorskej NHL v drese New Yorku Rangers zarobí ročne 8 miliónov dolárov.

Manželka a pes

Rodák z Rochestru v štáte Michigan sa len nedávno oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Kelly, ale v domácnosti mu robí spoločnosť aj niekto iný. Ide o roztomilého psa menom Donnie. Jeho modré oči dostanú každého a robustný hokejista nie je výnimkou. Dokonca má aj svoj vlastný Instagram.

Odkaz psa

Práve na účte chlpáča sa po Novom roku objavil takýto status. „Aj keď bol minulý rok náročný, srdcervúci a mnohým zmenil život, našlo sa niekoľko svetlých miest. Pozeral som ako sa moji rodičia konečne oženili a skoro nikdy som nebol doma sám. Ale dozvedel som sa jednu novinu, teším sa na šteniatko, ktoré mi sľúbil môj pánko,“ uvádza Trouba na Instagrame svojho psa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM