Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti Nitry bojujú v play-off druhej ligy: Na ľade súpera víťazne, čaká ich domáce dvojkolo!

Nitrianski hokejisti z klubu HK 96 Nitra bojujú v nadstavbovej časti druhej ligy. V prvom zápase na ľade súpera boli úspešní. Ako sa im bude dariť pod Zoborom?

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Nitry bojujú v play-off druhej ligy: Na ľade súpera víťazne, čaká ich domáce dvojkolo!
Foto: Rastislav Búgel

HK 96 Nitra je hokejovým tímom, ktorý pôsobí v druhej lige. Základnú časť v „A“ skupine zvládli bravúrne a so ziskom 42 bodov skončili suverénne na prvom miestie. Štvrťfinále im tak prinieslo súpera zo štvrtého miesta skupiny „B“ . Jedná sa o tím z Brezna.

Prvé kolo odohrali nitrianski hokejisti na ľade súpera. Následne sa séria sťahuje pod Zobor. Zápas na breznianskom zimnom štadióne si pozrelo bezmála 900 divákov, ktorí videli poriadne napínavé stretnutie.

Nitra sa síce dostala do trojgólového vedenia, no domáci celok hnaný fanúšikmi nelenil a spôsobil poriadnu drámu. Nitra napokon nápor domácich ustála a tešila sa z víťazstva 5:6. Cesta do semifinále je však náročná. Nitru čakajú dva domáce zápasy. Druhé stretnutie štvrťfinálovej série je na programe v sobotu 20.februára o 20:00 hodine, prípadné tretie kolo série hranej na dva víťazné zápasy potom o deň neskôr so začiatkom o 20:30 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM