Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti v Bardejove poriadne hrýzli: Rozhodlo až predĺženie

Topoľčianski hokejisti bojujú v play-off zápasoch proti celku, ktorý vyhral základnú časť súťaže. Brezno je jasným favoritom, no v druhom vzájomnom nadstavbovom zápase Topoľčany svoju kožu lacno nepredali.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti v Bardejove poriadne hrýzli: Rozhodlo až predĺženie
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Štvrťfinálová séria medzi Bardejovom a Topoľčanmi takmer priniesla obrovské prekvapenie. Outsider z Topoľčian sa v prvej tretine vzmohol na poriadne suverénny výkon. Svoje góly postupne pridali Perniš, Káčer a Paleček (0:3).

Domáci však prekvapenie pripustiť nechceli. Druhá tretina začala obrovským tlakom Bardejova, ktorý po necelej minúte vyústil do kontaktného gólu. O desať minút prekonával topoľčianskeho brankára Baláž.

Po zmene strán to bol opäť Baláž, ktorý v domácom drese skóroval a vyrovnal tak stav stretnutia (3:3). Topoľčany sa dokázali dostať do vedenia zásluhou Nemčeka (3:4), no radosť netrvala dlho. Už o 3 minúty skóroval Mikolášek a zápas tak smeroval do predĺženia. V ňom mal hneď v úvode domáci celok výhodu presilovej hry, ktorú aj využil. Bardejov sa tak ujal vedenia v sérii už 2:0 na zápasy.

HC 46 Bardejov – HC Topoľčany 5:4 pp (0:3, 2:0, 2:1 – 1:0)

Góly: 21. Ščurko, 31. Baláž, 41. Baláž, 51. Mikolášek, 62. Ščurko – 3. Perniš, 6. Káčer, 16. Paleček, 48. Nemček

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM