Anton Hrachovský Hokej

Hokejisti Zámkov sa lúčili s fanúšikmi: Tréner hodnotí sezónu ako úspešnú, FOTO

Po štvrťfinálovom vypadnutí s Nitrou sa hokejisti Nových Zámkov rozlúčili s ročníkom 2017/2018. Spolu s fanúšikmi sa tak stretli v bufete na zimnom štadióne.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Zámkov sa lúčili s fanúšikmi: Tréner hodnotí sezónu ako úspešnú, FOTO
15
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Sezóna 2017/2018 je pre HC Nové Zámky minulosťou a pred rozchodom do ´sveta´ sa hokejisti a vedenie klubu stretli s fanúšikmi. Stretnutie sa uskutočnilo v bufete na zimnom štadióne a ten sa veruže poriadne zaplnil. Fanúšikovia sa fotili so svojimi miláčikmi, tí zase usilovne podpisovali dresy, tričká, kartičky a plagáty.

Úspešná sezóna 2017/2018

Na stretnutí sa okrem hráčov a fanúšikov zišiel prezident klubu František Sucharda a tiež realizačný tím na čele s hlavným trénerom Miroslavom Machom. „Dostali sme sa do play off, takže myslím, že sezóna bola úspešná,“ zhodnotil druhý ročník HC Nové Zámky v Tipsport lige tréner Miroslav Mach. Ten sa k tímu pripojil v priebehu sezóny po tom, ako lavičku opustil jeho krajan Ladislav Lubina. O ďalšom pôsobení na juhu Slovenska ešte rozhodnutý nie je. „Nejaké rozhovory sme mali, ale zatiaľ nie je ešte nič isté,“ odpovedal Mach na otázku o svojom ďalšom pôsobení pri kormidle tímu.

Najbližšiu dobu sa však ešte stále bude venovať hokeju. „Zatiaľ si od hokeja pokoj nedám. Budem chodiť na tréningy za synom v Kladne, hrá tam za siedmu triedu. Potom si už dám pauzu a budem chodiť na ryby,“ dodal Miroslav Mach.

Fanklub sa už teší na ďalší ročník

Počas celej sezóny povzbudzoval hráčov i fanklub. Nejeden raz i cestoval na štadióny súperov. Teraz sa už teší na nový ročník medzi slovenskou elitou. „Začiatok sezóny bol úžasný, potom sme troška stagnovali a na konci, keď sa bojovalo o play off, ľudia začali zase naberať tú starú formu. Bohužiaľ sa sezóna pre nás už skončila takto skoro. Tešíme sa už na ďalší ročník,“ povedal spíker novozámockého fanklubu Michal, s tým, že cez prestávku bude musieť nechať odpočinúť hlasivky.

Ako to vyzeralo na rozlúčke so sezónu 2018/2018 si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

HC Nové Zámky - rozlúčka so sezónou 2017/2018
15
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM