Lukáš Zavacký Hokej

Hokejové Košice čaká len niekoľko zápasov pred play-off: Ktoré si užijeme doma?

Do konca základnej časti ostáva pre Košice už iba šesť stretnutí, z toho päť domácich. A vy môžete byť pri tom! Nachádzajú sa totiž na prvej priečke, ale Zvolen za nimi zaostáva len o päť bodov. Toto je prehľad domácich zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Hokejové Košice čaká len niekoľko zápasov pred play-off: Ktoré si užijeme doma?
Zdroj: TASR

Košičania si naposledy zmerali sily vonku s Banskou Bystricou, s ktorou prehrali napriek vyrovnanému priebehu 2:3. Najbližšie ich doma čakajú ťažké duely s mužstvami z 2. a 3. miesta tabuľky, východniarske derby s Popradom, ale aj atraktívne predstavenia s Martinom či Trenčínom.

HC Košice – HK Nitra

19. februára 2016, o 17:30

Zaujímavé stretnutie dvoch tímov s najpočetnejšou enklávou fanúšikov. V doterajších zápoleniach sa zrodili tri výhry Košíc a dve Nitry, súper spod Zobora bude teda chcieť túto sériu vyrovnať.

HC Košice – HKM Zvolen

21. februára 2016 o 17:00

Súboj s tabuľkovým susedom bude určite dôležitým z hľadiska umiestnenia po základnej časti. V tejto sezóne dokázal Zvolen zvíťaziť nad Košicami len raz, a to na domácom ľade.

HC Košice – MHC Mountfield Martin

26. februára 2016 o 17:30

Jednoznačným favoritom tohto zápasu budú Košice, no Martin už nejedenkrát dokázal súperov prekvapiť, ako napríklad práve spomenuté Košice, ktoré koncom septembra minulého roku dokázal raz poraziť.

HC Košice – HK Poprad

28. februára 2016 o 16:30

Východniarsky šláger s Popradom má stále veľký náboj a ináč tomu určite nebude ani teraz. Košice majú na konte viac víťazstiev zo vzájomných meraní síl, ale určite sa je na čo tešiť.

HC Košice – Dukla Trenčín

4. marca 2016 o 17:30

Zápas s Trenčínom bude pre Košice posledným v základnej časti. A aj keď aj tu môžeme do role favorita pasovať našich hokejistov, Dukla posilnená o bývalého reprezentanta Jozefa Stümpela bude ťažkým protivníkom.

Okrem spomenutých stretnutí odohrajú Košice aj vonkajší duel proti Piešťanom (23. februára 2016). Skalica odstúpila zo súťaže, takže naplánovaný posledný súboj základnej časti sa pre Košice ruší.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM