Rastislav Búgel Šport

Hokejový sviatok je tu: Fanklub si pripravil parádne choreo, pracovali na ňom takmer celý týždeň

Nitriansky hokejový tím HK Nitra už v piatok 21. augusta zabojuje v svojom premiérovom zápase Ligy majstrov. Na zápas so Skelleftea sa pripravili hráči, ale aj fanklub. Aha, čo si prichystali!

Ilustračný obrázok k článku Hokejový sviatok je tu: Fanklub si pripravil parádne choreo, pracovali na ňom takmer celý týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Nitra je známa svojimi skvelými hokejovými fanúšikmi. Vie to celé Slovensko. Preto sa nemožno čudovať, že fanklub usilovne pracoval aj tesne pred úvodným buly zápasu HK Nitra – AIK Skelleftea. Už tradične si jeho členovia pripravili parádne choreo.

Ako nám prezradili z prostredia hokejového fanklubu, na výrobe chorea pracovali 3–4 ľudia po dubu 5.dní. Denne sa s výrobou fanúšikovského chorea lopotili 5 až 6 hodín. „Choreo bude mat myšlienku prepojenia medzi klubom a fanklubom a hlavne našej bielomodrej hrdosti ktorá nesie názov Nitra,“ informovali z prostredia nitrianskeho fanklubu.

Do chorea sa zapojí cela strana tribúny, na ktorej sa nachádza „kotol“ fanklubu. „Do budúcna plánujeme zapojiť celý štadión,“ informuje Miloslav Hán, podpredseda nitrianskeho fanklubu.

Choreo príde na rad hneď v úvode zápasu po minúte ticha. Choreo bude už tradične po nitriansky vyrobené z fólie. Tej sa podľa fanklubu minulo viac ako 100 metrov. „Hlavným dôvodom, prečo realizujeme tieto choreá je, aby sme sa ukázali v Lige majstrov ako super fanklub, nech aj hokej dopadne ako chce, hlavne nech chlapci zabojujú a nechajú tam srdce a aby na nás spomínali,“ prezradil Miloslav Hán z nitrianskeho fanklubu a dodáva: „Na Slovensku sme dobrí, treba to ukázať aj inde. Určite plánujeme choreá aj na ďalšie zápasy, aspoň proti Libercu určite. Aj keď menšie, ale bude.“

Čítajte tiež:

Varovný prst pred zápasom so Skelleftea: Nehádžte predmety na ľad a príďte v predstihu!

Pod Zoborom sme lepší tím nevideli: Skelleftea má päť účastí vo finále v rade a v kabíne zvučné mená

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM