Jakub Forgács Krimi

Horehroním otriasol ŠOKUJÚCI prípad: Muž zavolal na políciu, že zabil vlastnú matku

Na miesto boli podľa slov polície okamžite vyslané všetky potrebné zložky. Čo odhalili po príchode?

Ilustračný obrázok k článku Horehroním otriasol ŠOKUJÚCI prípad: Muž zavolal na políciu, že zabil vlastnú matku
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Krátko po 23.00 hod prijal operačný dôstojník na tiesňovej linke č. 158 telefonát. „Volal 33-ročný muž zo Šumiaca, ktorý uviedol, že zabil vlastnú matku,“ informovala Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

Objavili telo

„Na miesto boli okamžite vyslané všetky potrebné zložky, pričom po príchode na miesto udalosti sa informácia, bohužiaľ, potvrdila. 53-ročnej žene už záchranári pomôcť nedokázali a mohli už iba konštatovať smrť,“ uviedli muži zákona.

„Nebohá žena mal na tele viditeľné zranenia v oblasti krku,“ píšu policajti.

Hrozí aj doživotie

„Na zistenie presnej príčiny jej smrti bola nariadená súdna pitva. 33-ročnému mužovi policajti na mieste obmedzili osobnú slobodu a následne bol zadržaný,“ pokračovali muži zákona so slovami, že to, čo presne sa uplynulú noc v rodinnom dome na Šumiaci odohralo, už vyšetrujú krajskí kriminalisti z Banskej Bystrice. V prípade prebiehajú potrebné procesné úkony.

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici už začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, za ktorý v prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 20 rokov až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM