han Magazín Ona

TÝŽDENNÝ HOROSKOP od Valiky: KOHO čakajú skvelé dni, ale v spálni sa bude musieť KROTIŤ!

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 12. do 18. júna?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP od Valiky: KOHO čakajú skvelé dni, ale v spálni sa bude musieť KROTIŤ!
Zdroj: www.pexels.com

Rak

Všetky vaše pracovné povinnosti budete hravo zvládať a vaše výsledky budú viac ako uspokojivé, čo ocenia aj vaši zamestnávatelia formou prémie, alebo iných výhod. Ale v rodinných záležitostiach, ktoré sú pre vaše znamenie tak mimoriadne dôležité, nebudete prežívať pokojné dni. Nie však preto, že by sa naozaj niečo negatívne dialo, ale preto, lebo budete vnútorne nespokojný. A túto nespokojnosť budete prenášať na všetkých okolo vás. Snažte sa preto mať tieto stavy pod kontrolou. Nekazte víkend vašim blízkym.

Lev

Vaša vytrvalosť a metodika v pracovných aktivitách vám prináša ovocie v podobe finančných ziskov, ale vy ste aj tak nespokojný. Stále máte pocit, že nedosahujete svoje maximá, čo vás vnútorne trápi. Sú to iba zbytočné a nepodstatné prekážky, ktorými sa zahlcujete. Radšej využite túto energiu na niečo pozitívne a užitočné. Bude to využité na maximum, keď oslovíte partnerov s ponukou pomôcť v niečom v domácnosti. Máte pred sebou pokojný víkend.

Panna

Vaše doteraz dosahované pracovné výsledky sa konečne počas tohto týždňa odzrkadlia v podobe nečakanej finančnej prémie, alebo dokonca vašim posunom v kariérnom rebríčku. V súkromí sa budete boriť s nepohodou a vnútorným napätím, ktoré vás môže dostať až do hlbokej depresie. Preto sa neuzatvárajte, ale naopak obklopte sa rodinou a aj priateľmi. Začnite plánovať na víkend nejakú spoločnú akciu, ktorá vám pomôže odpútať sa od týchto chmúrnych myšlienok.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM