Aktualizované Regióny

FOTKY z miesta nehody: Na Zemplíne havaroval autobus!

Medzi dvomi obcami na Zemplíne došlo k nehode autobusu. Nešťastie sa stalo v utorok v doobedňajších hodinách. Prinášame vám zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY z miesta nehody: Na Zemplíne havaroval autobus!
7
Galéria
Zdroj: TASR

Nešťastie na Zemplíne! Medzi obcami Trhovište a Pozdišovce (okres Michalovce) havaroval autobus medzimestskej prepravy. K dopravnej nehode došlo v utorok doobeda.

„51-ročný vodič viedol autobusu z Vranova nad Topľou smerom na Michalovce. Za obcou Trhovište podľa doterajších zistení, neprispôsobil rýchlosť jazdy poveternostným podmienkam, pričom z dôvodu silného bočného vetra s autobusom zišiel vpravo mimo vozovku do priekopy, kde sa prevrátil na bok,“ uviedol policajný hovorca Alexander Szabó.

Veliteľ zásahu michalovských hasičov Marek Slivka informoval, že po príchode hasičov na miesto nehody boli cestujúci a vodič mimo vozidla. Hasiči autobus zabezpečili proti vzniku požiaru. Na mieste zasahovali aj dve posádky záchranárov. „Tí ošetrili dvoch ľudí s ľahšími poraneniami ramena a hlavy a transportovali ich do nemocnice v Michalovciach,“ uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

„Na autobuse vznikla škoda vo výške cca 3 000 eur. U vodiča bola vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom,“ dodal A. Szabó.

FOTOGALÉRIA: Havária autobusu na Zemplíne v obrazoch
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM