Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Kukláči zadržali Bystričana, ktorého hľadalo celé Slovensko: FOTO zo zásahu

Po intenzívnych a rozsiahlych opatreniach sa policajtom úspešne podarilo chytiť muža, ktorý je podozrivý z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu.

Ilustračný obrázok k článku Kukláči zadržali Bystričana, ktorého hľadalo celé Slovensko: FOTO zo zásahu
2
Galéria

Polícii sa podarilo zadržať hľadaného Banskobystričana. Informovali o tom v utorok krátko pred deviatou hodinou večer krajskí policajti na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

„Po intenzívnych a rozsiahlych opatreniach sa nám úspešne podarilo chytiť muža, ktorý je podozrivý z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu,“ píšu muži zákona.

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici 22-ročného muža obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. Po vykonaní procesných úkonov ho umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ informovala v stredu TASR banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Určite už všetci tušíte, že ide o 22-ročného muža, ktorého hľadalo od nedele celé Slovensko. V týchto chvíľach je už v rukách banskobystrických kukláčov, a preto touto cestou chceme upokojiť všetkých občanov, že tento človek už nikomu neublíži,“ uviedli ďalej policajti.

„Zároveň chceme poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali a pomáhali polícii pri jeho hľadaní,“ dodávajú muži zákona, ktorí sa poďakovali za spoluprácu.

Foto zo zadržania hľadaného muža nájdete v priloženej galérii!

Foto: ilustračné

Polícia zadržala hľadaného Bystričana, podozrivého z vraždy v štádiu pokusu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM