Aktualizované Krimi

Zásah hasičov v skafandroch vo zvolenskej nemocnici: Čo sa dialo na poliklinike?!

Rozruch vo zvolenskej nemocnici. Na zásah do polikliniky boli povolaní muži zákona a aj hasiči v skafandroch! Čo sa tam dialo?

Ilustračný obrázok k článku Zásah hasičov v skafandroch vo zvolenskej nemocnici: Čo sa dialo na poliklinike?!
Zdroj: Dnes24.sk

Rušné ráno vo zvolenskej nemocnici. Na poliklinike zasahovali hasiči v skafandroch a aj muži zákona.

Zásah nasledoval po náleze, ktorý bol objavený na mužských záchodoch v suteréne zvolenskej polikliniky. Podľa našich informácií tam našli podozrivú látku, ktorá silno zapáchala a zápach sa dokonca z nej šíril až na chodbu. Látka bola rozliata na ploche približne štyri štvorcové metre.

Na zásah do nemocnice boli potom povolaní policajti aj hasiči. Pánske záchody v suteréne polikliniky následne začali strážiť muži zákona. „Polícia išla do nemocnice s poliklinikou preveriť informáciu. Na niektorom z WC bolo v mise cítiť čpavok. Hasiči zmerali hodnotu, ale išlo o veľmi nízku koncentráciu, čo nie je životu nebezpečné. Hasiči čpavok odstránili a nič ďalšie sa v tejto veci nerieši,“ prezradila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Pracovník nemocnice mal len ľahké zdravotné ťažkosti, resp. sa na niečo sťažoval. Na základe toho bol vykonaný výjazd. Hasiči látku mali zaistiť a potom sa bude likvidovať. Nikto nebol ohrozený. Nebola žiadna evakuácia, iba uzavretý priestor suterénu nemocnice,“ informoval spravodajský portál Zvolen 24 hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Banská Bystrica Erik Piater.

FOTO hasičského zásahu vo zvolenskej nemocnici
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM