Aktualizované Peter Klimant Krimi

Pri nešťasti na R1 zahynul 1 vodič, 8 ľudí je zranených: PRVÉ FOTKY z nehody!

Medzi Nitrou a Zlatými Moravcami došlo ráno k nešťastiu. Na rýchlostnej ceste R1 sa stala vážna nehoda. Jeden človek žiaľ prišiel o život.

Ilustračný obrázok k článku Pri nešťasti na R1 zahynul 1 vodič, 8 ľudí je zranených: PRVÉ FOTKY z nehody!
Zdroj: Dnes24.sk

Na rýchlostnej ceste R1 medzi Nitrou a Zlatými Moravcami sa stala vážna dopravná nehoda. Vyžiadala si jeden ľudský život, ďalších osem ľudí utrpelo zranenia.

Úsek cesty bol po nehode uzavretý, policajti odklonili dopravu tesne pred miestom nehody na 70. kilometri na cestu I/65 Tesárske Mlyňany smer Zlaté Moravce. Úsek však už je opäť plne prejazdný bez ďalšieho obmedzenia. Prečítajte si ďalšie nové informácie!

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre Viliama Pánskeho piati hasiči zo Zlatých Moraviec a traja z hasičskej stanice Selenec vykonali protipožiarne opatrenia, zraneným poskytli predlekársku prvú pomoc a ostraňovali následky dopravnej nehody.

Reťazová dopravná nehoda sa stala v ranných hodinách na 71. kilometri rýchlostnej cesty R1 v smere od Nitry v katastrálnom území obce Čaradice. Zrazilo sa pri nej šesť osobných motorových vozidiel. K miestu nehody blížiaci sa kamión dokázal ubrzdiť, zozadu však do neho narazil vodič dodávky, ktorý na mieste podľahol zraneniam. V havarovaných vozidlách sa viezlo 15 ľudí.

Hl. foto: čitateľ

FOTOGALÉRIA z miesta: Zábery z nešťastia na rýchlostnej ceste R1
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM