Aktualizované Ľubomír Hudačko Krimi

FOTO z miesta: Neďaleko Prešova sa prevrátil nákladiak, dopadlo to tragicky

Na úseku diaľnice D1 vo výstavbe pri obci Hendrichovce v okrese Prešov došlo okolo obeda k nešťastiu. Prevrátilo sa tam nákladné auto, dopadlo to tragicky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Neďaleko Prešova sa prevrátil nákladiak, dopadlo to tragicky
Zdroj: Dnes24.sk

Na úseku diaľnice D1 vo výstavbe pri obci Hendrichovce v okrese Prešov zomrel vodič nákladného auta. Ako povedal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, auto vyšlo na nesprávny úsek diaľnice vo výstavbe, kde sa prevrátilo.

Napriek život zachraňujúcim úkonom sa vodičovi nepodarilo pomôcť. Podľa operačného dôstojníka Hasičského a záchranného zboru v Prešove sa nehoda stala na prístupovej ceste k stavenisku.

Ako uviedol, na odstránenie vozidla bude zrejme potrebný žeriav, pretože hasičská technika na to nepostačuje. Príčiny nešťastia sú v štádiu vyšetrovania. Podľa Džobanika už Obvodné oddelenie PZ v Chminianskej Novej Vsi začalo trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a nešťastie sa nebude vyšetrovať ako dopravná nehoda. Na mieste zomrel 45-ročný vodič nákladného auta z Prešova – pracujúci na výstavbe diaľnice.

Foto: regionálny štáb TV Joj

Pri Prešove došlo k tragédii: Smrť vodiča po prevrátení nákladiaka!
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM