Webnoviny - Svet

Hrncom zaútočil na matku, ďalší napadol manželku

WEBNOVINY.SK

Ilustračné foto. Foto: SITA/Michal BurzaBRATISLA­VA/KOŠICE 2. júna (WEBNOVINY) – Hrncom zaútočil na 86-ročnú starenku jej 53-ročný syn. Incident sa stal v obci Trstené pri Hornáde v okrese Košice-okolie.

Podgurážený Ladislav prišiel v stredu domov a matku chcel udrieť hrncom po hlave. Babička sa bránila, útočník ju niekoľkokrát zasiahol do rúk.

Potom v zúrivosti rozbil sošku, matke vulgárne vynadal a vyhrážal sa jej zabitím. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, Ladislav v minulosti už trestaný za násilnú trestnú činnosť teraz čelí obvineniam z nebezpečného vyhrážania. Skončil v policajnej cele, v prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až tri roky.

Rovnakým obvineniam čelí aj 41-ročný František z Košíc. Aj v tomto prípade asistoval alkohol. Opitý muž v byte na Galaktickej ulici zaútočil na svoju o tri roky staršiu manželku. Žene vulgárne vynadal, hrozil jej zabitím, po útoku zúrivého muža sa bude liečiť približne týždeň. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM