Barbara Dallosová Regióny Krimi

Hrozivá nehoda v Žiari: Otca s dcérkou (5) zrazilo auto priamo na priechode

Muži zákona opisujú nehodu na ulici v centre Žiaru. Päťročné dievčatko podľa polície prevážali záchranári do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda v Žiari: Otca s dcérkou (5) zrazilo auto priamo na priechode
Zdroj: Dnes24.sk

O dopravnej nehode, ktorá sa stala krátko pred siedmou ráno (19.9.) na ulici M. R. Štefánika v Žiari nad Hronom, informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

,,Podľa doterajšieho objasňovania v čase, keď otec prechádzal spolu so svojou päťročnou dcérkou po priechode pre chodcov, kde po tom, ako prešli jeden jazdný pruh, do nich malo v druhom pruhu naraziť osobné auto," opisuje Kováčiková.

K zrážke došlo podľa policajtov v čase, keď obaja chodci prechádzali po riadne vyznačenom priechode pre chodcov z ľavej strany na pravú z pohľadu jazdy vodičky. ,,Chodec (38) utrpel pri zrážke odreniny a poranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie a dievčatko bolo so zraneniami prevezené do nemocnice. Podľa predbežného vyjadrenia lekára, ide v jej prípade o ľahké zranenia, pokiaľ nenastanú komplikácie," uviedla policajná hovorkyňa s tým, že nehoda je v štádiu objasňovania.

Zásah na žiarskej ulici potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová: ,,Môžem potvrdiť, že sme dnes ráno o 06:58 hod. prijali výzvu o pomoc pre zrazené dieťa. Vyslaní záchranári ho ošetrili a transportovali do nemocnice. Vzhľadom k tomu, že ide o dieťa, viac informácií neposkytneme.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM