Barbara Dallosová Krimi

Hrozivé chvíle na rýchlostnej ceste: Po R1 išlo auto v protismere!

Studený pot iste zalieval vodičov, ktorí prechádzali po známej rýchlostnej ceste. Na R1 sa totiž pohybovalo auto, ktoré jazdilo v protismere!

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé chvíle na rýchlostnej ceste: Po R1 išlo auto v protismere!
Zdroj: TASR

K šokujúcej situácii došlo v úseku medzi Žarnovicou a Novou Baňou. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej bola na miesto okamžite vyslaná hliadka diaľničnej polície, ktorá oznam preverila.

„Policajná hliadka zistila, že skutočne sa v protismere pohybovalo staršie svetlé osobné motorové vozidlo, ktorého osádku tvoril starší, pravdepodobne manželský pár. Našťastie v tomto prípade nedošlo ku kolízii vozidiel, nakoľko vodička idúca v ľavom jazdnom pruhu po zaregistrovaní vozidla v protismere, okamžite prešla do pravého jazdného pruhu a tým sa vyhla čelnej zrážke,“ prezradila policajná hovorkyňa M. Faltániová.

Od vzniku oddelenia diaľničnej polície v Banskobystrickom kraji, čo už je 9 mesiacov, vozidlo v protismere zaznamenali už päťkrát. V každom s týchto prípadov bola na miesto okamžite vyslaná hliadka diaľničnej polície, našťastie ani v jednom prípade nedošlo ku kolízii.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM