Barbara Dallosová Správy Krimi

Hrozná nehoda pod Tatrami: Lenka (†21) neprežila, vodič Rado (27) nafúkal, FOTO

V aute sa podľa polície viezla partia mladých ľudí, jedna zo spolujazdkýň zraneniam podľahla. Čítajte, čo sa na mieste stalo.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná nehoda pod Tatrami: Lenka (†21) neprežila, vodič Rado (27) nafúkal, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Na ceste III. triedy medzi obcami Spišská Belá a Križová Ves došlo k tragickej dopravnej nehode (12.4.), pri ktorej vyhasol život Kežmarčanky Lenky (21). Informovala o tom polícia na svojom oficiálnom facebooku.

Radoslav (27), ktorý sedel za volantom Škody Felícia, podľa polície z doposiaľ nezistených príčin narazil do stromu, v aute boli ďalší traja ľudia a to Slavomír (27) rokov, Mária (23) rokov a Lenka (21) rokov.

,,Lenka pri nehode utrpel zranenia, ktorým neskôr podľahla, ostatní účastníci nehody boli zranení. Alarmujúce na tejto tragickej udalosti je fakt, že vodič bol podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna, dosiahla hodnotu 1,92 promile," uvádza polícia.

Vodič bol podľa policajtov zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. ,,Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku, začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," dodávajú muži zákona.

FOTO: Pri nehode pod Tatrami vyhasol mladý život
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM