Regióny Krimi

Tínedžer NA SMRŤ dobil bezbranného dedka: Na krku má obvinenie z vraždy!

Telo muža našli v noci krátko pred 2.00 hod. na autobusovom nástupišti. Príčinou smrti bola centrálna smrť pri zlomenine lebky a pomliaždení mozgu.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžer NA SMRŤ dobil bezbranného dedka: Na krku má obvinenie z vraždy!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 15-ročného chlapca z Veľkého Krtíša. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„V presne neustálenej dobe z 25. 7. na 26. 7., na hlavnom autobusovom nástupišti a jeho bezprostrednom okolí na Baníckej ulici vo Veľkom Krtíši, za doposiaľ nezistených okolností fyzicky napadol 60-ročného muža. Spôsobil mu poranenia na tvári, hlave a sériové zlomeniny rebier. V dôsledku týchto poranení poškodený na mieste zomrel,“ uviedli muži zákona.

Zlomenina lebky

Telo muža podľa polície našli v noci krátko pred 2.00 hod. na autobusovom nástupišti. „Podľa predbežnej správy zo súdnej pitvy, bezprostrednou príčinou jeho smrti bola centrálna smrť pri zlomenine lebky a pomliaždení mozgu,“ popisuje ďalej otrasné skutočnosti.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Od začatia trestného stíhania polícia vykonala množstvo procesných úkonov a 27. 8. zadržala ako obvineného mladistvého páchateľa, ktorý sa ku skutku priznal.

15 až 20 rokov

„Po vykonaní procesných úkonov bol obvinený umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ spresnila polícia s tým, že na základe príkazu sudcu, obvineného vzali do vyšetrovacej väzby.

„Za takýto závažný zločin hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Ak je obvinený mladistvý, trest sa znižuje na polovicu,“ doplnili na záver z polície.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

VRAŽDA Z VEĽKÉHO KRTÍŠA JE UŽ OBJASNENÁ, PÁCHATEĽOM JE MLADISTVÁ OSOBA Krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, August 30, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM